Pravila o kolačićima

Dobrodošli na mrežne (“web”) stranice www.danposlije.info tvrtke Laboratoire HRA Pharma (dalje u tekstu “HRA Pharma”), OIB 420 792 582 RCS Nanterre, sa sjedištem u Avenue de Paris br. 200, F-92 320 Châtillon, Francuska. Svrha ovih Pravila o kolačićima je da vas upozna s načinima prikupljanja informacija o vama putem kolačića (eng. cookies) i drugih tehnika praćenja kada posjećujete našu web stranicu.

 

Pri prvom posjetu ovoj web stranici vidjet ćete skočni prozor koji vas obavještava da se koriste kolačići i da znači da se od njih morate isključiti. Nakon vašeg početnog posjeta web mjestu, možemo promijeniti kolačiće koje koristimo.

1.1 Koji su Nužni kolačići?
Nužni kolačići pomažu da se web mjesto učini korisnim omogućavanjem osnovnih funkcija poput navigacije stranicama i pristupa sigurnim dijelovima web stranice. Web stranica ne može ispravno funkcionirati bez ovih kolačića.

1.2 Što su kolačići s preferencijama?
Preferencijalni kolačići omogućuju web mjestu da pamti informacije koje mijenjaju način ponašanja ili izgleda web stranice, poput željenog jezika ili regije u kojoj se nalazite.

1.3 Što su statistički kolačići?
Statistički kolačići pomažu vlasnicima web stranica da shvate kako posjetitelji komuniciraju s web mjestima prikupljanjem i anonimnim prijavljivanjem podataka.

1.4 Što su marketinški kolačići?
Marketinški kolačići koriste se za praćenje posjetitelja na web mjestima. Namjera je prikazati oglase koji su relevantni i zanimljivi za pojedinog korisnika, a time i vrijedniji za izdavače i oglašivače treće strane.

1.5 Što su nerazvrstani kolačići?
Neklasificirani kolačići su kolačići koje razvrstavamo zajedno s davateljima pojedinih kolačića.